Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Τεράστιο διπλό του ΟΦΑΜ στα Γιαννιτσά!

Τεράστιο διπλό για τον ΟΦΑΜ σήμερα στα Γιαννιτσά επι της τοπικής Αναγέννησης με 1-2! Ενα τρίποντο “χρυσάφι” για την ομάδα του Σάββα Σιδερόπουλου στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα των Γιαννιτσών προηγήθηκε στο σκορ στο 29ο λεπτό με τον Τσάκαλο μετά από ολιγωρία στην άμυνα του ΟΦΑΜ (1-0). Ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα του Αγ. Ματθαίου μπήκε πολύ δυνατά και ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 47′ με τον Μποζίκη. Στο 58′ ο Σπίνουλας πέτυχε το “χρυσό” γκόλ της νίκης μετά απο εξαιρετική πάσα του κορυφαίου σε απόδοση Πέριτς. Ο κήπερ του ΟΦΑΜ Ηλ. Σκάρπος έσωσε και πάλι την ομάδα στις καθυστερήσεις με μεγάλη απέκρουση σε επίθεση των γηπεδούχων.
“Συγχαρητήρια στο προπονητή μας,Σαββα Σιδεροπουλο και στους παίχτες της ομάδας που δε στέρησε κανεις σε απόδοση στο σημερινό παιχνίδι.
Ευχαριστούμε τους φίλους της ομαδας μας που ταξίδεψαν στα Γιαννιτσά για να σταθούν στο πλευρό του Ομίλου”, αναφέρει ανακοίνωση της ομάδας για τη σημερινή μεγάλη νίκη,

Σκαρπος,Καρρας,Ταμπακου,Παπαδόπουλος,Τσορπατζιδης,Σπινουλας,Καμαρα,Γωνιαδης,Μαγγωνης,Περιτς και Μποζικης.
Έπαιξαν και οι:
Σουκερας
Χαρβαλιας
Γιώργος Βρυώνης
Σπύρος Ανδριωτης

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!