Quantcast
SLIDERΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΤΟΠΙΚΑ

Χειροπέδες σε δύο που έκλεβαν καμπάνες στη Λευκίμμη!

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων, διαδοχικές υποθέσεις κλοπών από ιερούς ναούς στην περιοχή της Λευκίμμης Κέρκυρας καθώς και μια ακόμη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων 27 και 28 ετών για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης για την διάπραξη κλοπών καθώς και των διακεκριμένων κλοπών αντικειμένων ιστορικής σημασίας από ιερούς ναούς.
Ειδικότερα οι δύο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς χθες (25.07.2019) τις μεσημβρινές ώρες και από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν αναπτύξει συστηματική δράση στην παραβίαση απομακρυσμένων ιερών ναών στην περιοχή της Λευκίμμης, από τους οποίους αφαιρούσαν τις καμπάνες των κωδωνοστασίων.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα η δράση τους εντοπίζεται συνολικά σε οκτώ (8) υποθέσεις κλοπών από ιερούς ναούς, κατά το χρονικό διάστημα από 08.04.2019 έως και 05.05.2019, καθώς σε μία ακόμη περίπτωση διάρρηξης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Κάβου από την οποία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθηκευτικό χώρο που διατηρούσε ο 27χρονος, σε περιοχή της νότιας Κέρκυρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (26) μεταλλικά μέρη από καμπάνες, τα οποία στην θέα των αστυνομικών, επιχείρησαν να τα αποκρύψουν.
Οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!