Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ψήφισμα ΔΣ Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για την απώλεια του Τάσου Μπάνου

Με Πρόταση του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γιώργου Μαχειμάρη Το Δημοτικό Συμβούλιο ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με την ανακοίνωση του θανάτου του ΤΑΣΟΥ ΜΠΑΝΟΥ συνήλθε σήμερα την 4η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, και ώρα 12:30΄ σε συνεδρίαση, προκειμένου να αποδώσει την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο ΤΑΣΟ ΜΠΑΝΟ, με την έντονη προσωπικότητα και το πάθος για την πρόοδο και την ανάπτυξη.
Ο ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΝΟΣ, γεννήθηκε στο Λαύκι, σπούδασε στη Νομική Αθηνών και διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος του Κράτους, νομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομικών από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και το 2014. Παρέμεινε δε και υπηρέτησε τα συμφέροντα της χώρας μας μέχρι και πρόσφατα σε υψηλά κλιμάκια ευθύνης. Υπήρξε ένας πραγματικός λειτουργός του δημοσίου συμφέροντος. Ένας ενεργός πολίτης με συνείδηση της Ιστορίας. Ένας γνήσιος και ευαίσθητος διανοούμενος.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, ως ακολούθως:

1.- Να εκφράσει προς την οικογένεια του εκλιπόντος την βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
2.-Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
3.-Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
4.-Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
5.-Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα στη νεκρώσιμη τελετή, να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κέρκυρας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας
Γιώργος Μαχειμάρης

Ο Πρόεδρος ΔΣ
Παπαδάτος Παναγιώτης

Τα Μέλη του Δ.Σ.
ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!