Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ψήφισμα ΔΣ Δήμου Κ. Κέρκυρας για την απώλεια του Στ. Σαββανή

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 

 

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κα Μερόπη – Σπυριδούλα Υδραίου, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την εκδημία του Σταύρου Σαββανή, Προέδρου της Κοινότητας Άνω Κορακιάνας της Δημοτικής Ενότητας Φαιάκων, εκλεκτού συνδημότη και Αυτοδιοικητικού. Ο Σταύρος Σαββανής ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του υπηρετώντας τον τόπο και τους ανθρώπους του ως Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Κορακιάνας, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Φαιάκων, αλλά και ως εκλεγμένο Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων αρκετών Κερκυραϊκών Συλλογικοτήτων, επιδεικνύοντας εργατικότητα, αποτελεσματικότητα, εντιμότητα, ήθος και συνέπεια, πιστός στις Αρχές της Δημοκρατίας.

Για τους λόγους αυτούς, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων αποφασίζει τα εξής:

 

  1. Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του αποβιώσαντος.
  2. Να παραστεί η Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και το Δημοτικό Συμβούλιο στην Εξόδιο Ακολουθία.
  3. Να εκφωνηθεί Επικήδειος λόγος από τη Δήμαρχο.
  4. Να κυματίσει μεσίστια η Ελληνική Σημαία στα Γραφεία των Δημοτικών Καταστημάτων της Δημοτικής Ενότητας Φαιάκων, ως φόρος τιμής και σεβασμού στη μνήμη του εκλιπόντος.
  5. Να παραμείνουν κλειστές οι Υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Φαιάκων την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας.
  6. Να αναλάβει ο Δήμος τη δαπάνη της κηδείας του εκλιπόντος Προέδρου, ως ελάχιστη ανταπόδοση στη μεγάλη προσφορά του στον τόπο μας και να κατατεθούν στεφάνια από τη Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου εκ μέρους των Μελών του Σώματος.
  7. Να κατατεθεί οικονομική δωρεά στους δύο Φορείς της Κοινότητας Άνω Κορακιάνας, Φιλαρμονική «ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» και «ΠΑΟΚ – Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κορακιάνας», σύμφωνα με την επιθυμία του εκλιπόντος.
  8. Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα στην Εξόδιο Ακολουθία.
  9. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και στα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.

 

Αιωνία η Μνήμη του.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!