Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Η ΕΛΟΚ αποχαιρέτησε το 2023 με “CRICKET PARTY”

Με μία εορταστική εκδήλωση, το κρίκετ αποχαιρέτησε το 2023. Συγκεκριμένα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου  (30/12) η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ διοργάνωσε στο κλειστό γήπεδο του ΕΑΚΚ,  το “CRICKET PARTY”στο οποίο συμμετείχαν πολλοί μικροί φίλοι του αθλήματος. Εκεί, οι προπονητές  Ιωσήφ Μισφούτ, Βασιλάς Κώστας, Όθωνας Νικήταςο τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής Γυναικών Σπύρος Δολιανίτης παρουσίασαν  τεχνικές δεξιότητες του Κρίκετ, όπως το straight drive- overarm bowling- pull shot.

Στη συνέχεια τα παιδιά, που συμμετείχαν στην εκδήλωση δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε βασικές δεξιότητες του αθλήματος, μέσα από διαγωνιστικά παιχνίδια, με τη συνοδεία εορταστικών μουσικών ακουσμάτων.

 

Η γιορτή έκλεισε με ευχές για τη νέα χρονιά, κεράσματα  και πολλά χαμόγελα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!