Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Η ΓΕ Kέρκυρας μεταγραφικό “μπαμ” με Μάριο Μιχαήλ

 Το τμήμα μπάσκετ της Γυμναστικής Εταιρείας Κέρκυρας, μετά τις ανανεώσεις συνεργασίας με τον κόουτς Σπύρο Αλεξίου και δώδεκα παικτών του περυσινού επιτυχημένου ρόστερ (Αλ.Παπαγκίκα, Γ. Γκιουλέα, Χ. Παγκράτη, Λαζ. Τσενεμπή, Γ. Ντρίτσιο, Παντ.Τσιμώτα, Φρ. Γαληνάκη, Δημ. Καραγιάννη, Τσιχτσή, Σπ. Πάλλη, Ν. Σορτίκου & Β. Ζήρα), που οδήγησαν την ομάδα αήττητη από την Β΄στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ, τώρα προχώρησε και στην πρώτη μεταγραφική κίνηση.

Πρόκειται για την προσθήκη στην ομάδα του Γιαννιώτη πόιντ γκαρντ Μάριου Μιχαήλ, ενός παίκτη με “βαρύ” βιογραφικό στην κατηγορία. Μάλιστα, πέραν των άλλων έχει διατελέσει και βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α1 εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΓΕΚ

Η Γυμναστική Εταιρεία Κέρκυρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάριου Μιχαήλ. Ο Μάριος, αποτελώντας προσωπική επιλογή του coach Αλεξίου με τους δύο να γνωρίζονται καλά από τη συνεργασία τους στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας, προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Αίαντα Άρτας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ έχοντας σε 16 παιχνίδια 252 πόντους με 30 τρίποντα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παραμυθιά, Βίκο (ΠΑΣ Γιάννινα) B.C., Πρωτέα Ηγουμενίτσας, Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, Θρύλο Ιωαννίνων και Αίαντα Άρτας. Μάριε, καλωσήρθες στην ομάδα, ευχόμαστε μία σεζόν με υγεία και επιτυχίες!.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!