Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο ΝΑΟΚ στον Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας

Στη Σαλαμίνα  βρίσκεται ήδη  η κωπηλατική αποστολή του ΝΑΟΚ, προκειμένου να πάρει μέρος στον  5ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Σαλαμίνας «Ολυμπιονίκης Νίκος Γραμματικός».

Στην διοργάνωση παίρνουν μέρος   Σωματεία, αθλητές κι αθλήτριες εγγεγραμμένοι  στα μητρώα της ΕΚΟΦΝΣ, Γυμναστήρια και ιδιώτες από 12 έως και άνω των 60 ετών καθώς και ΑΜΕΑ ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ατομικά και ομαδικά (σκυταλόδρομίες) αγωνίσματα.

Η κερκυραϊκή αποστολή αποτελείται από 20 αθλητές/τριες (15 κωπηλάτες-5 κωπηλάτισσες). Τους αθλητές συνοδεύουν ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιώργος Δημουλής, ο έφορος του τμήματος κωπηλασίας του κερκυραϊκού ναυτικού ομίλου Σπύρος Σπιτιέρης και οι προπονητές Γιάννης Κροκίδης και Γιώργος Νοταρόπουλος. Οι αθλητές-τριες του ΝΑΟΚ θα πάρουν μέρος στα ατομικά αγωνίσματα 1000 μ διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών καθώς και σε ομαδικά (σκυταλοδρομίες).

 

Η αποστολή του ΝΑΟΚ

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 2009

ΜΠΟΥΖΗ ΕΛΠΙΔΑ

ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 2007-2008

 

ΑΓΑΘΟΥ ΑΜΑΛΙΑ

ΛΙΝΤΟΒΟΗ ΙΣΜΗΝΗ

ΖΕΡΒΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΔΙΑΒΑΤΗ ΕΛΕΝΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΜΗΛΙΟΡΙΖΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΓΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 2006-2005

ΣΠΙΤΙΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΣΩΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΠΡΙΦΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΥΡΗΣ ΦΟΙΒΟΣ

ΜΠΟΥΖΗΣ ΘΑΝΟΣ

ΠΕΛΑΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΓΟΥΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!