Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΟΦΑΜ με αυτογκόλ αποκλείστηκε απο το κύπελλο

Ο ΟΦΑΜ γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Θησέα Αγριάς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Ο αγώνας, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο δημοτικό γήπεδο του Αγ. Ματθαίου κρίθηκε στο 14΄με ένα αυτογκόλ. Συγκεκριμένα ένα σουτ του Τσιανάκα προκάλεσε σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του. Στη συνέχεια ο ΟΦΑΜ προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά η έλλειψη παιχνιδιών ήταν εμφανής και τελικά υπέκυψε φυσιολογικά, αφού η ομάδα του Βόλου ήταν καλύτερα προετοιμασμένη. Ο Σάββας Σιδερόπουλος παρέταξε τους: Σπαταλά, Καρρά, Γραμμένο, Παπαδόπουλο, Γραικό, Ταμπάκου, Σπ. Σπίνουλα, Ανδριώτη, Αμπατζίδη, Γωνιάδη, Ιασωνίδη. Σαν αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Μποζίκης, Βρυώνης, Σούκερας, Ν. Σπίνουλας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Α΄φάση του κυπέλλου Ελλάδος, οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο  μετείχαν  μόνον ομάδες της Γ΄Εθνικής, οι οποίες χωρίστηκαν με γεωγραφικά κριτήρια σε τέσσερις ομίλους. Οι δύο κερκυραϊκές ομάδες, ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ έχουν καταταγεί στον 2ο όμιλο. Ως γνωστό, η ΑΕ Λευκίμμης αγωνίστηκε χθες στην έδρα της  και πήρε την πρόκριση επικρατώντας 3-2 στην παράταση του Ατρόμητου Παλαμά.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!