Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πρωτιά του Corfu Solar στο κύπελλο καράτε Αγρινίου

Ο κερκυραϊκός σύλλογος Solar Karate αναδείχθηκε πρώτος  ανάμεσα σε 29 σωματεία από ολόκληρη τη χώρα, στο κύπελλο καράτε open series του Αγρινίου.

Οι αγώνες, που διοργάνωσε ο Α.Γ.Σ. SΗOTOKAN, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε,  πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης”.

Σε αυτούς πήραν μέρος 402 αθλητές-τριες από 29 σωματεία της χώρας.

Η Κέρκυρα εκπροσωπήθηκε από το Solar Karate, που συμμετείχε με 62 μικρούς καρατέκα, οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά 113 μετάλλια. Στην επιτυχία αυτή αναφέρεται η σχετική ανακοίνωση του κερκυραϊκού σωματείου:

Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!

Το Solar Karate δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “ Άλλη μια αγωνιστική μας συμμετοχή ολοκληρώθηκε. Αυτή την φορά ταξιδέψαμε στο Αγρίνιο για το κύπελλο καράτε open series Αγρινίου που διοργάνωσε η Ελληνική ομοσπονδία καράτε. Οι  αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κατακτώντας:

  • 36 χρυσά μετάλλια
  • 36 αργυρά μετάλλια
  • 41 τρίτες θέσεις 

Οι πραγματικά εξαιρετικές τους εμφανίσεις μάλιστα μας κατέταξαν στην πρώτη θέση,στους εν λόγω αγώνες, ανάμεσα σε 29 συλλόγους και 402 αθλητές που συμμετείχαν.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη προσφέροντας στα παιδιά μας το καλύτερο που μπορούμε.

Άλλωστε οι αγώνες πάνε κι έρχονται το καράτε μένει για μια ζωή.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας που μας κάνουν πάντα υπερήφανους,χάσουν κερδίσουν,γιατί είναι αυτοί που είναι . Και είναι μοναδικοί και ξεχωριστοί ένας προς ένας.

Τέλος ευχαριστούμε τον Θωμά Δερβίση για την φιλοξενία του στην όμορφη πόλη του.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!