Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πυγμαχία: Ο Ισ. Κεφαλληνός ασημένιος στο “J.Torma” της Τσεχίας

Το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 92kg κατέκτησε ο κερκυραίος πυγμάχος Ισίδωρος Κεφαλληνός στο διεθνές τουρνουά “Julius Torma Memorial 2022”, που πραγματοποιήθηκε από 13-16 Οκτωβρίου 2022 στην Πράγα της Τσεχίας. Ο αθλητής του ΠΑΟ Κέρκυρας συμμετείχε στους αγώνες  ως μέλος της Εθνικής ομάδας πυγμαχίας Νέων Ανδρών. 

Το τουρνουά διοργάνωσε & φέτος   η Ομοσπονδία Πυγμαχίας της Τσεχίας στη μνήμη του Julius Torma χρυσού Ολυμπιονίκη πυγμαχίας στην κατηγορία 67Kg το 1948 στο Λονδίνο. Οι αγώνες αφορούσαν  πυγμάχους ηλικίας 17-18 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι έξι πυγμάχοι, που αποτελούσαν την Ελληνική Εθνική Ομάδα στο τουρνουά κατέκτησαν μετάλλιο. Συγκεκριμένα οι Έλληνας κατέκτησαν τρία χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια.

 

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας

Σε ανακοίνωσή της η Ε.Ο.Π αναφέρει τα εξής: “ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ – Η «DREAM TEAM» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Το Διεθνές Τουρνουά “Julius Torma memorial 2022” στην Πράγα βάφτηκε με Γαλανόλευκα χρώματα:

3 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ARTUR MIKAELIAN ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των  Τελικών Αγώνων:

Ο Παναγιώτης Κωστούρος νίκησε 5-0 με ομόφωνη απόφαση και κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο

Ο Χρήστος Καραΐτης νίκησε 5-0 με ομόφωνη απόφαση και κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο

Ο Μιχάλης Τσαμαλίδης νίκησε 5-0 με ομόφωνη απόφαση και κατέκτησε το 3ο Χρυσό Μετάλλιο για την Ελλάδα

Ο Ισίδωρος Κεφαλληνός ηττήθηκε με ένα πολύ δυνατό και αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα στα σημεία με 3-2 κατακτώντας το Ασημένιο Μετάλλιο

Στην Ελλάδα χάρισαν 2 Χάλκινα Μετάλλια ο Αντώνιος Ρέμος Βελλής και ο Στέλιος Ρούλιας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΠΕΔΑ”.

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!