Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το ΠΑΜΕ Kέρκυρας διοργανώνει παράσταση με τίτλο “Τεχνογραφία” (21/07)

Η πολιτιστική ομάδα του ΠΑΜΕ Κέρκυρας διοργανώνει παράσταση με τίτλο “Τεχνογραφία” στις 21 Ιουλίου, σιτς 21:15 στον Κήπο του Λαού. Η είσοδος  είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η ανακοίνωση:

“Η Τέχνη και η σημασία της, η Τέχνη ως κινητήρια δύναμη του λαού. Η Τέχνη που κινητοποιεί, εμπνέει και εμπνέεται. Η Τέχνη ως ψυχική ανάταση, που στέκεται απέναντι στο ευτελές και στο εμπορευματοποιημένο… Η παράσταση με τίτλο “Τεχνογραφία” που παρουσιάζει το Χοροθέατρο ΠΑΜΕ επιχειρεί να αναδείξει ακριβώς τον ρόλο της Τέχνης μέσα απ’ τις πολλές μορφές της, αφού συναντώνται επί σκηνής ο χορός, η ζωντανή μουσική, η ποίηση, η δραματοποιημένη αφήγηση, η ζωγραφική, το βίντεο… Ένα κάλεσμα ψυχικής αλλά και αγωνιστικής ανάτασης κόντρα στη “σιωπή ” που θέλουν να μας επιβάλλουν.

Σκηνοθεσία – χορογραφία: ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΑΜΗ
Αφήγηση: ΤΑΣΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΥΧΑΓΙΑΡ
Δραματοποιημένη αφήγηση:
ΝΑΤΑΣΣΑ ΙΩΝΑ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Χορεύουν:
ΣΟΦΙΑ ΑΝΘΗ, ΔΑΝΑΗ ΚΑΡΥΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΥΡΓΙΑΝΝΗ,
ΜΥΡΣΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΕΛΕΑΝΝΑ ΜΠΑΝΟΥ, ΦΑΙΔΡΑ ΜΠΟΖΙΚΗ, ΒΑΛΙΑ
ΣΚΟΡΔΙΛΗ, ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΣΥΡΙΜΗ
Τσέλο: ΕΛΛΗ ΚΕΤΕΝΤΖΙΑΝ
Κρουστά: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ
Αction painting: ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΖΑΧΟΥ
Επιλογή, επεξεργασία κειμένων: ΡΟΥΛΑ ΚΑΡΔΑΜΗ
Επεξεργασία βίντεο: ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα του νησιού μας να απολαύσουν την παράσταση, να προβληματιστούν και να εμπνευστούν… Η παράσταση θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στον Κήπο του Λαού στις 21.15 και θα είναι ελεύθερη η είσοδος.

Στηρίζουν:  Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων,  Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Επισιτισμού-Τουρισμού Κέρκυρας,  Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!