Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ: Τα κορίτσια του Φαίακα ετοιμάζονται για την Α2

Για την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου έχει οριστεί η σέντρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος Α2 Γυναικών στο χάντμπολ και η ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για την αυτόνομη επανεμφάνισή της στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι Κερκυραϊκός ΓΣ & Φαίακας είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους & παρουσιάστηκαν με κοινή ομάδα. Ωστόσο φέτος θα δώσουν ξεχωριστά τη μάχη στην Α2 Γυναικών. Στην επανεμφάνιση της ομάδας του Φαίακα αναφέρεται η σχετική ανακοίνωση του σωματείου:

Ύστερα από δύο χρόνια τα κορίτσια μας είναι και πάλι εδώ!

Εδώ και ένα μήνα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του «νεοσύστατου» Γυναικείου τμήματος μας. Πιο ενωμένες από ποτέ ,με πολύ όρεξη για αγώνες και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις που τόσο πολύ τους έλειψαν . Παλιές και νέες αθλήτριες ,μεγάλες και μικρές έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο κλίμα στις προπονήσεις με την ένταση να αυξάνετε όλο και περισσότερο όσο κοντεύουμε προς την έναρξη του Πρωταθλήματος. Υπό τις οδηγίες του προπονητή Άκη Χαραλαμπίδη και του άμεσου συνεργάτη του Μιχαλάκη Κων/νου, οι αθλήτριες μας έχουν ολοκληρώσει ένα ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και πρόληψης τραυματισμών και σιγά σιγά μπαίνουν σε κομμάτια ομαδικής και ατομικής τακτικής, με το Γενικό Αρχηγό & Έφορο της ομάδας Μάκη Βάγια να δίνει το παρόν σε κάθε προπόνηση και να είναι δίπλα στα κορίτσια μας σε ότι και αν χρειαστούν!

Υπενθυμίζουμε πως τα κορίτσια μας ξεκινάνε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στις 4/11, εκτός έδρας με τις Ελπίδες Αμυνταίου, ενώ θα έχουμε τη χαρά να τις απολαύσουμε και πάλι να παίζουν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών στις 12/11 & ώρα 14:30 στο Κλειστό του ΕΑΚ Κερκύρας.

Το ρόστερ

Το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι: Βλάχου Μαρία, Ιωάννου Τέτα, Βάπτισμα Ίριδα, Μάμαλου Έφη, Μπίμπα Γεωργία, Ιμέρ Ιωάννα,Τσαλαβούτα Ειρήνη, Κούρκουλου Αλεξάνδρα, Κοντούλη Αλεξάνδρα,Κούλα Θάλεια, Κακαρούγκα Σοφία , Καρβούνη Χριστίνα, Βαρζακάκου Νικολαίς, Καραγκιοζίδου Γιάννα, Ντάλλα Εύα, Δουμπού Μυρτώ , Μανίκη Νικόλ, Κρασνίκη Άνισα.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ομάδα θα ενισχύσει την επόμενη αγωνιστική χρονιά η Νικόλ Μανίκη, ερχόμενη με υποσχετική μεταγραφή από τον Α.Ο.Ιωαννίνων.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΑΟΙ για την καλή σχέση και συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια και για την παραχώρηση της αθλήτριας.

*Υ.Γ Κάνουμε κάλεσμα σε όσες παλιές αθλήτριες της ομάδας μας θέλουν να έρθουν και να μας βοηθήσουν ξανά σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε με το γυναικείο τμήμα να έρθουν σε επικοινωνία με τα παρακάτω τηλέφωνα :

  • 697 2272190 Μάκης
  • 697 9415281 Κώστας

**Υ.Γ Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί μια μεταγραφή-βόμβα,μείνετε συντονισμένοι …..”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!